1
2
3
4
5

WIP LABS

I WIP LABS sätter vi inga begränsningar för kreativiteten. Här arbetar vi hela tiden framåt utanför "boxen" med att utveckla nya effektivitetshöjande mobila lösningar till nytta för dig.

I vår bransch går det oerhört fort och står man still blir man snabbt frånåkt. Därför testar och utvärderar vi dagligen nya applikationsfunktioner och idéer med hjälp av våra över 100 000 testanvändare. Från denna "provbänk" får vi omedelbar feedback med data som våra teknikutvecklare och funktinsdesigers direkt använder sig av i det dagliga utvecklingsarbetet. För oss på WIP är detta en funktion för att du som kund alltid ska känna trygghet inför lansering av en ny mobil applikation eller hel systemlösning.

När vi startade WIP (Wireless Independent Provider) 1999 hade vi en idé och vision om att allt kommer bli mobilt (Wireless), att man måste kunna komma åt informationen från alla mobila operativsystem (Independent) och att vi måste leverera en produkt (Provider) för detta ändamål. Denna devis lever vi fortfarande efter. Det är den som gör att vårt WIP LABS hela tiden ligger i absoluta framkant.

Det sker kontinuerligt affärsutveckling och och i visa fall kan det vi utvecklar i WIP Labs bli en egen produkt. Exempel på utvecklingsarbete som lett till färdiga produkter är Destinationsappen, Föreningsappen, Eventappen och Stadsappen. Samtliga är de produkter framtagna och paketerade för att du som kund hela tiden ska ligga längst fram, kunna öka dina intäkter samt kunna effektivisera verksamheten.

Att utveckla mobila lösningar och tjänster gör vi naturligtvis också för vår egen skull - vi älskar innovation och att tänka utanför boxen. Att ta fram och testa helt nya saker som kanske ingen har gjort förut triggas vi av. Att sen paketera detta i antingen befintliga och eller i nya applikationer är kronan på verket.

100
0
Before Image
0
50
5
60
Behåll linje avdelare

Jag är intresserad av att veta
mer om WIP Labs produkter

 

100
0
Before Image
0
50
30
100
Behåll linje avdelare

FöreningsAppen

Följ ditt lag och var uppdaterad med det senaste. Erbjud era sponsorer synlighet i appen och skapa möjligheter till
nya intäkter för er förening. Blixtsnabb information i realtid genom pushmeddelande. Allt detta och mycket mer med
helt automatiskt uppdatering från er webb. Nedan några av de klubbar som valt WIP. Kontakta oss för mer information!

100
0
Before Image
0
50
100
Behåll linje avdelare

StadsAppen

Få tillgång till hela din stad direkt i mobilen. StadsAppen samlar all information om butikserbjudanden och evenemang till ett ställe. Kontakta oss för mer information!

100
0
Before Image
0
50
100
Behåll linje avdelare

DestinationsAppen

Ge dina besökare den bästa upplevelsen med DestinationsAppen. All information om vad som händer på din ort blir tillgänglig och överskådligt presenterad i appen som enkelt laddas ner på världens största marknadsplatser - App Store och Google Play? Kontakta oss för mer information!

100
0
Before Image
50
100
Behåll linje avdelare

EventAppen

Rätt information till rätt målgrupp i realtid via världens mest använda utrustning, smartphones och iPad’s. Ett miljövänlig alternativ som EventAppen ger möjlighet till. Lägg därtill integration med sociala medier så har du ett kommunikationsverktyg som slår allt. Kontakta oss för mer information!

100
0
Before Image
0
50
100
Behåll linje avdelare