Vad vi gör

Your business can go places

På några få år har det klassiska kontorslandskapet tvingats kliva åt sidan för det ”kontorslösa landskapet”. Vi vet idag att det inte alltid är på kontoret som de bästa besluten fattas eller de starkaste idéerna föds. Dagens teknologi möjliggör rörelse av både människor och idéer i en ständigt ökande takt.

“Ofta sätter interna säkerhetslösningar, tröga och oflexibla system eller nervösa IT-tekniker käppar i hjulen för de digitala drömmarna.”

Om ett företag ska behålla sin konkurrenskraft i den moderna ekonomin krävs det också att medarbetarna och deras idéer ges möjlighet att röra på sig. Ofta sätter interna säkerhetslösningar, tröga och oflexibla system eller nervösa IT-tekniker käppar i hjulen för de digitala drömmarna. Det är här WIP kommer in.

Vi är i ”få företag att förflytta sig”-branschen. Sedan 1999 har vi genom våra plattformsoberoende lösningar DynApp och Secure DynApp hjälpt företag och medarbetare att bli mer effektiva och konkurrenskraftiga. Våra tjänster möjliggör en fri interaktion med företagets olika system.

Trygg rörlighet

Vår support kan du nå dygnet runt och består av samma människor som dagligen arbetar med utvecklingen av våra produkter och tjänster.

Vi testar och utvärderar hela tiden nya funktioner och idéer med hjälp av våra över 100 000 testanvändare. Från dem får vi omedelbar feedback som våra teknikutvecklare och funktionsdesigners sedan använder sig av i det dagliga utvecklingsarbetet. Det här gör att du som kund kan känna trygghet inför till exempel lanseringen av en ny mobil applikation eller en hel systemlösning.

Sedan starten 1999 har vi jobbat med några av landets mest krävande företag - Sveriges största industribolag, transaktionsintensiva verksamheter inom bank/finans, logistik och mobiloperatörer. Hos WIP är kunden alltid VIP!